Basis dingen om te weten over BBQ-vlees

Basis dingen om te weten over BBQ-vlees | Cool To Meat You: Over het algemeen hele bezuinigingen van vlees voor barbecuemen variëren op grote schaal van gebied tot gebied. Historisch gezien waren varkensvlees en rundvlees het populairst, maar kip (en Turkije) zijn een langdurige lokale favoriet geweest en geiten en lams zijn ook populair in verschillende hoeveelheden in het hele land. Er zijn echter enkele regio’s die sterke nationale reputaties hebben voor barbecue-varkensvlees en rundvlees, en deze omvatten Texas, waar de barerste te vinden is. Maar zelfs binnen deze gebieden zijn er lokale specialiteiten: In Washington DC noemt een groot aantal mensen hun recepten barbecue varkenskoteletten, of spek, terwijl in het diepe zuiden een verdere voeding met een veel hoger vetgehalte is (Ik heb zelfs iemand in Canada gezien, verwijst naar hun karbonades als Jambalaya!)

Voor zover het vlees van vlees gaan, zijn er verschillende classificaties voor gemeenschappelijke stijlen van gebarbecued vlees.

Ten eerste zijn er die met dikke, vezelige haren, die worden aangeduid als brokken. Ten tweede zijn er die met een harde, vezelige buitenhuid. En ten slotte zijn er die met weinig haar, en een moeilijk membraan aan de binnenkant die kleverigheid biedt om te helpen bij het verzegelen van smaak.

Een van de meest populaire bezuinigingen voor barbecue zijn rundvleeslapjes, die in dunne stroken kunnen worden gesneden, die elk bijna gelijk zijn in grootte van het rundvlees zelf. Barbecue varkenskoteletten, zoals de steaks, kunnen ook in kleine stroken worden bijgesneden. Een andere populaire snit is de platte snede, die vergelijkbaar is met de biefstuk, maar slechts ongeveer een inch dik. Sommige mensen gebruiken deze bezuinigingen vaker dan andere; Hoe dan ook, een goede snee van vlees voor barbecue omvat het volgende: flank steak, t-bone steak, ribeye biefstuk, kont, achter, rok, hickory rug en zoete aardappel.

Terwijl sommige bezuinigingen meer twijfelachtig goede vleeskwaliteiten hebben, zoals de platte snit, is het nog steeds zeldzaam om er een te vinden met een perfecte tederheid. Sommige bezuinigingen doen het goed in marbling, het proces waarin de buitenkant van het vlees wordt gemaakt met kruiden om zijn smaak te verbeteren. Er zijn veel verschillende soorten marmering, maar de meest populaire omvatten: Californië, Texas, Louisiana en Memphis-stijl. Veel mensen denken dat Texas Style Marbling betere proeverij en meer zacht is dan andere marmeringstijlen, maar in feite is het tegenovergestelde waar. Het beste vlees voor het barbecuen is helemaal niet het marbling, het is de andere elementen van het vlees.

Barbecue wordt het vaakst gemaakt door langzaam kookgedeelte of varkensvlees in een droge kuil, of in een grote pan op middelhoog vuur.

Voor dit soort koken wil je een pan gebruiken die brede zijden heeft. Niet alleen zal dit het gemakkelijker maken om de borst door de pan te verplaatsen, het zal ook de hinkers veel meer blootstelling geven aan de natuurlijke sappen in de pan. Barbecue, zoals je waarschijnlijk weet, is een van de meest vulgerechten die je kunt eten, dus je wilt de sappen in de borst houden om te voorkomen dat ze te droog zijn. Zorg er ook voor dat u de piment- en uienvet losse van de andere ingrediënten houdt om onaangename chemicaliën te voorkomen dat u de smaak van het vlees beïnvloedt.

Eindelijk, er is het rundvleeshart, of wat we in het zuiden verwijzen als de leverlapje. Het is een rundvlees hart gesneden primal dat meestal in een azijnoplossing wordt gemarineerd in een azijnoplossing en vervolgens in dunne plakjes gesneden. Hoewel niet zo goed smaken als de andere bezuinigingen, is het nog steeds erg mager, waardoor je een zeer goede kans krijgt om je gewenste resultaten te krijgen. Dit zijn enkele van de basis als het gaat om het maken van geweldige BBQ-recepten.

Klik om meer te lezen: cooltomeatyou.nl