BUITEN 2°C
VOCHTIGHEID 30%
22°C
BINNEN
VERZORGD DOOR
HEINEN & HOPMAN

Airco Thuis

Zou u in de zomer willen genieten van een heerlijk en aangenaam klimaat in huis? Dan is een airco thuis wat voor u. Met een airco in uw huis worden zowel de temperatuur als de vochtigheidsgraad op een comfortabel niveau gehouden. Zo kunt u tijdens de warmere zomerdagen ongestoord uw dagelijkse werkzaamheden blijven uitvoeren en genieten van een koele, rustige nachtrust. Een airco thuis is een investering in uw eigen comfort! 

Een vaste airco thuis 

Als u de beslissing heeft genomen om airconditioning aan te schaffen voor thuis, heeft u de keuze uit een mobiele of een vaste airco. De vaste airco is de meest stille en de meest zuinige optie. Dit is een splitsysteem dat bestaat uit één of meerdere binnen units en een buiten unit. Met een multi-split airconditioner worden er meerdere binnen units aangesloten op een buiten unit, zodat meerdere ruimtes in uw woning gekoeld kunnen worden. Omdat één van de units buiten wordt geplaatst, is dit systeem een stuk stiller dan mobiele airco’s. Heinen & Hopman werkt enkel met kwalitatieve Daikin airco's en Toshiba airco's. Wij installeren uw airco thuis en zorgen voor een perfecte werking van het systeem.

Meer informatie over airconditioning thuis?

Heeft u vragen of opmerkingen met betrekking tot het aanschaffen van een airco voor thuis? Of zou u graag geadviseerd willen worden bij de keuze voor een bepaald type airco? Neem dan gerust vrijblijvend contact op. Wij zijn u graag van dienst!

033 299 2500 Vraag vrijblijvend een offerte aan Email

U kunt ook bij ons terecht voor: